Hva er skjeggolje?

Hvis du er en skjeggete mann så trenger du skjeggolje. En hver mann med litt ærverdig skjegg har kjent på kløe og irritasjon i skjegget. Man kan faktisk fort føle seg litt skitten med skjegg, helt uten grunn riktignok. Med en god skjeggolje kan du se tøff ut, føle deg bra og ikke minst lukte bedre enn best.

Hva er ingrediensene i en skjeggolje?

Omtrent alle skjeggoljer er basert på såkalte baseoljer. Baseolje er kommer fra planter og ofte så blander man flere sammen for å den ønskede effekten. Baseoljer kan være laget av aprikos, mandel, fersken, kokosnøtt eller andre herlige planter.

I en flaske skjeggolje så er det mest baseolje, men det blandes med såkalte eteriske oljer. Eteriske olje kommer også fra planteriket. Eteriske oljer kommer fra blomster, trær og bark. Disse oljene blir blant annet også benyttet i aromaterapi. Det sies at eteriske olje har gode effekter på hud og det hevdes også at de kan ha en positiv effekt på hjernen din (det kan vi ikke garantere).

Hva må man være obs på? 

Skjeggolje er en nisje som har eksplodert. Dette har medført at man har fått hundrevis av forskjellige aktører på markedet. Det betyr at det er mange seriøse aktører og noen mindre seriøse aktører. Vi anbefaler at du alltid leser på innholdet før du kjøper en olje. Unngå oljer som ikke er laget av naturlige ingredienser og nå får du også mange helt økologiske oljer som er av høy kvalitet.

I tillegg så bør man være obs på at bruken av eteriske oljer kan gi allergiske reaksjoner dersom du er allergisk. Derfor anbefaler vi at du alltid leser på innholdsfortegnelsen.

 

 


Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!