Liker damer skjegg?

Et spørsmål som vi er helt sikker på at ofte er på bordet i forskjellige lag. Liker damer skjegg? Det er jo egentlig et veldig subjektivt spørsmål, skulle man tro. Det er faktisk gjort en hel del forskning på nettopp skjegg og effekten på kvinner.

Det at noen forsker på dette kan nok virke helt vilt for mange, men skjegg har vært et viktig kulturelt symbol helt siden de første menneskene satte sine føtter på jorda. I alle kulturer har skjegg forskjellig betydning og symbolikk. Derfor er det faktisk gjort over et dusin studier på nettopp dette.

Når vi begynte å lese oss opp på disse studiene så kan vi ikke si annet enn at vi ble overrasket. Det er gjort flere uavhengige studier som alle bærer noen fellestrekk. Damer liker faktisk skjegg, men det ville vært feil av oss å stoppe der.

  1. De aller fleste damer liker menn med litt skjegg, typisk 2-3 dager uten barbering. Så er jo spørsmålet om man i det hele tatt kan kalle dette for skjegg.
  2. Menn med mye skjegg symboliserer trygghet og trofasthet. Har du mye skjegg så signaliserer det at du enten er i et langvarig forhold eller at det er du søker.
  3. Menn med mye skjegg er i mange kulturer et symbol på fertilitet. Undersøkelser viser også at menn med mye skjegg har i snitt flere barn enn menn uten skjegg eller ingen skjegg.
  4. Det finnes også kvinner som slettes ikke liker skjegg.

Ettersom vi er litt inhabile så velger vi å tro at flertallet av kvinner liker menn med skjegg. Om skjegget tiltrekker seg kvinner som er på jakt etter barn og trofasthet så ser vi på det som en sabla god bonus. Dersom du ikke er interessert i det, så bør du kanskje vurdere å klippe skjegget?

Skrevet i skjeggfact

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!