Gave til mann med skjegg

Skal du kjøpe en julegave, bursdagsgave eller farsgave til en med skjegg? Dropp slipset, boka eller vinen. Kjøp en gave med mening som viser at du erkjenner det fantastiske skjegget. Det finnes mange hårete gaveideer som heller ikke koster skjorte. Noe av det fine med med skjeggete gaver er at de ikke er særlig kostbare. Man finner selvfølgelig de litt mer kostbare tingene om man ønsker. Vi har samlet noen gode ideer.

Skjeggkit 

Et skjeggkit kan være en kjempe fin gave. De kommer i forskjellige varianter som f.eks inneholder en skjeggkam og noen utvalgte skjeggoljer. Eller så kan man få større kit med omtrent alt man trenger til skjegget. Her er det egentlig opp til behov og budsjett. Det kan være greit å forhøre seg om hva slags skjeggoljer mannen bruker i dag (sjekk skapet på badet eller be fruen til den skjeggete mannen gjøre det).

En liten flaske skjeggolje 

Dette er den perfekte anledning til å bestemme lukten til en annen persons skjegg. Enten om det er kollega, kjæreste eller venn så kan dette være en gylden mulighet til å gjøre livet ditt litt bedre og samtidig vise en stor dose omtanke. Det finnes utrolig mange typer skjeggoljer, men husk å velg en olje av høy kvalitet og som gjerne er økologisk.

En lommekam 

Dette er en fin liten gave som de aller fleste setter pris. Det koster heller ikke mye, men er skikkelig kult og praktisk. De kommer i mange forskjellige materialer. Vår favoritt er en enkel kam laget av tre, men de kommer også i andre naturlige materialer som bein og horn.

Skjeggsmekke (Beard bib)

Dete er kanskje ikke noe de aller fleste har hørt om, men skjegghår i vasken er et internasjonalt problem. Dette rett og slett en smekke som man fester på speilet og rundt halsen. Skjegghårene vil deretter samle seg opp i smekken. Du kan lese vår test av Beard Bib her.

 

Skrevet i skjegggaver

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!