Hvorfor klør skjegg?

Det er flere grunner til at skjegg klør. De vanligste årsakene til den intense og til tider irriterende kløen kan være tørr hud under skjegget eller at skjegghårene vokser slik at de irriterer huden.

Dette er heldigvis veldig enkelt å fikse. Man må faktisk pleie skjegget. Vi liker å sammenligne skjegget vårt med en plante, den trenger pleie. Siden det kan være flere grunner til at skjegget klør, så har vi laget en oppskrift som garanterer deg å bli kvitt kløen.

Slik du blir kvitt kløe i skjegget

  1. Du burde gi skjegget en mild vask hver dag. Bruk gjerne en egen skjeggshampo. Veldig mange tror at det skader skjegget å vaske det hver dag. Det er ikke sant, i løpet av en dag med mat og drikke så kan det virkelig sette seg i skjegget.
  2. Ta en skjeggkam etter vask med litt skjeggolje på. Les gjerne vår guide på hvordan du bruker skjeggolje her. Skjeggoljen vil inn under skjegget og tilføre fuktighet som hemmer irritasjon.
  3. Dersom du fortsatt er plaget med kløende skjegg så kan du til fordel bruke en skjeggkam flere ganger om dagen for å rette opp hår og fjerne løse hår. Du skal ikke bruke skjeggolje flere ganger om dagen, en skjeggolje av god kvalitet bør gi deg ønsket effekt ut dagen. Er du usikker på hvilken skjeggolje som er av god kvalitet, så kan du lese vår test av skjeggoljer her.
Skrevet i skjeggpleie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!