Skjeggstyling

Skjegget er akkurat som håret du har på hodet, det bør ha en stil. En stil som passer deg og din personlighet. Det finnes utrolig mange forskjellige måter å style et skjegg på. Skjegg er et materiale og ikke minst en uttrykksform. Ofte så må man prøve litt forskjellig for å virkelig finne sin egen stil. Vi har derfor laget en liste over de mest populære skjeggstilene.

Helskjegg

Dette er kanskje en av de mest populære stilene blant de dedikerte skjegg-interesserte. Her kan man velge selv lengde på skjegg. Hvordan du velger at ditt helskjegg skal være, står du fritt til selv. Det viktigste er du er komfortabel med stilen. Det tar normalt rundt 3-4 uker før et skjegg har satt seg. Om du vurderer å gro frem et helskjegg så vil vi derfor anbefale at du lar skjegget vokse fritt i noen uker. Irriterende hår som du ønsker å bli kvitt kan du nappe ut eller ennå bedre bruke en skikkelig skjeggsaks.

Skipperskjegg

Dette er for de skjegg-entusiastene som virkelig har stamina og ikke minst et rikelig skjegg. Her må du la skjegget gro i omtrent 5-6 uker og style det minst mulig. Du kan med fordel benytte deg av verktøy som skjeggvoks og ikke minst skjeggolje for å oppnå ønsket resultat. På engelsk så kalles dette skjegget for “Bandholz” skjegget. Dette navnet stammer fra en av pionerene innenfor skjeggpleie i det 20ende århundre.

Smulteringen

Dette er en av de stilene vi kanskje liker minst men som er spådd til å en mega skjeggtrend i 2017. Du må nok ha en noe spesiell stil for å faktisk få denne til å funke. Det som er kult med en “smultering” er at det på de som kler dette, så ser det helt fantastisk ut. Den enkleste måten å oppnå en perfekt “smultering” på er å la skjegget gro fult ut i 3-4 uker for å så forme sirkelen.

 

 


Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!