Skjeggbørste

Mange tenker nok at det er tullete av oss å i det hele tatt skrive om skjeggbørster. En skjeggbørste er vel bare en vanlig børste? Nei faktisk ikke. Ettersom skjegg-trenden har eksplodert så har det i likhet med skjeggolje kommet en del seriøse og useriøse aktører. Faktisk så finnes det så mange dårlige skjeggbørster at vi brukte mye lenger tid enn antatt på å finne noen børster som vi anbefaler.

Så hva kjennetegner en god skjeggbørste?

De beste skjeggbørstene er uten tvil de som kommer med hår fra villsvin. Grunnen til dette er at hårene som kommer fra villsvinet har en unik egenskap gjør at fuktigheten blir jevnt fordelt.I tillegg så er disse hårene veldig komfortable for huden.

I noen børster så bruker man som hestehår eller syntetiske hår. Disse har ikke de samme egenskapene som skjeggbørstene med hår fra villsvin, men de er ofte noe rimeligere. Det er jo også noen som ikke ønsker å bruke produkter som kommer fra dyr og da er børster med kunstige hår et godt alternativ.

Istedenfor å liste opp alle mulige skjeggbørster, så har vi funnet 3 skjeggbørster som vi virkelig liker. Vi har inkludert et alternativ som ikke er laget fra dyr.

Truefitt & Hill Premium skjeggbørste

skjeggbørste

Dette er en utrolig skjeggbørste. Den er laget av naturlige materialer,  det inkluderer et håndtak laget av oksehorn i kombinasjon med. Selve børsten er selvfølgelig laget med førsteklasses villsvin hår. Den er produsert i England og holder en premium kvalitet.

Vegansk skjeggbørste fra Brooklyn Soap Company 

Hvis du ønsker å børste skjegget med 100 % god samvittighet da er dette børsten for deg. Selve børsten er laget av agave, som er en plante som blant annet brukes i god tequila (fun fact). Passer alle type skjegge, våte som tørre.

vegansk skjeggbørste

Skjeggbørste fra ZilberHaar 

Dette er en skjeggbørste fra tyske ZilberHaar. Denne er blitt en internasjonal snakkis i skjeggmiljøet. Her får du en smart liten skjeggbørste i fint design med hår fra villsvin. Børsten kommer med en livstidsgaranti, til og med ikke forbrukerkjøpsloven er så god.

 


Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!