Skjeggkam

En skjeggkam er et “must” for alle med skjegg. Vi har tidligere skrevet om hvor viktig det er med skjeggbørste men det er minst like viktig med en skikkelig skjeggkam. Det finnes veldig mange forskjellige typer og det gjelder å velge riktig kam så du får den nødvendige effekten når du skal pleie og style ditt skjegg.

Hva kjennetegner en god skjeggkam?

Vi anbefaler at man går for en kam som er laget av tre. De gir en veldig behagelig opplevelse og river ikke opp hår eller skraper hud. Skjeggkammer er typisk laget av tre,plastikk eller metall. De to sistnevnte er som regel noe billigere enn de som er laget av tre. Som med alt annet, så får du akkurat det du betaler for. Prisen på gode skjeggkammer er heller ikke avskrekkende, mellom 100 – 200 kroner.

Hvilken skjeggkam er best? 

Det er veldig individuelt hvilken skjeggkam som er best. Det kommer an på lengden, tykkelsen og formen på ditt skjegg. Selv er vi meget fornøyd med skjeggkammen våres fra Mr Bear, se bildet nedenfor. Den er veldig enkel å bruke og med litt skjeggolje på så blir det smooth og bra.

skjeggkam

 


Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!