Skjeggsaks

Når man har skjegg og en skjeggtrimmer, så vil garantert frustrasjonen oppstå. “Jeg kommer ikke til med trimmeren” og da er det utrolig godt å ha en fin skjeggsaks. Mange lurer nok på hvorfor de må kjøpe en egen skjeggsaks? Man kan selvfølgelig bruke andre typer sakser, men det blir garantert ikke en god opplevelse. Skjeggsakser er spesielt utviklet for å klippe…skjegg. Akkurat som en kirurg ikke bruker kjøkkensaks for fikse deg, så bør ikke du bruke neglsaksen eller kjøkkensaksen på skjegget ditt.

Så hvordan velger man den beste saksen til skjegget? 

Vi anbefaler at man finner en saks av god kvalitet, prisen gjenspeiler ofte kvaliteten. Man må finne en saks som er god å holde og at den er laget av gode materialer. De beste skjeggsaksene er laget i Japan og det er nettopp disse vi anbefaler (og de aller fleste andre faktisk).

Selv så sverger vi til skjeggsakser med et mikromønster som gjør at hårene blir på saksen (er jo ikke noe fruen liker mindre enn hår i vasken). Et annet viktig moment, spesielt hvis du er av typen som liker å trimme skjegget med saks istedenfor skjeggtrimmer at saksen er ergonomisk riktig.

 

skjeggsaks

 


Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!