Skjeggtrimmer

En skjeggtrimmer er kanskje noe av det viktigste en skjeggete man eier. Det er slik man bevarer orden og ikke minst styler skjegget slik man vil. En skjeggtrimmer er ikke en barbermaskin, den er spesielt laget slik at du kan klippe og style skjegget slik du vil. Det finnes i dag et relativt stor utvalg av skjeggtrimmere og vi har prøvd mange forskjellige. Vi må erkjenne at forskjellen på en god og dårlig skjeggtrimmer er enorm.

  1. Philips Series 5000 skjegg-philips

Philips er kanskje den mest respekterte produsentene av barbermaskiner og skjeggtrimmer. Dette er en utrolig god skjeggtrimmer til alle typer skjegg. Den har en unik kam som løfter hårene opp som gir deg en jevn og god trim av ditt skjegg. Den er er 100 % vanntett og meget enkel å rengjøre.

Grunnen til at vi mener at dette er den beste skjeggtrimmeren på markedet er en samlet vurdering. Den presterer godt i test, det er en av de billigste maskinene på markedet. Den koster rundt 500,- kroner i det fleste nettbutikkene og sammenlignet med andre maskiner i denne prisklassen så er den uslåelig.

2. Philips skjeggtrimmer 9000 med laserguide

skjeggtrimmer med laserguide

Dette er en skjeggtrimmer som vi har prøvd ut den siste tiden. Den er unik i sitt slag da den kommer med en laserguide som viser deg hvordan du skal barbere rette linjer. En veldig fremtidsrettet sak som kanskje ikke passer alle like godt men for veldig mange vil denne skjeggtrimmeren være en veldig god venn. Laserguiden funker veldig fint og gir deg veldig nøyaktige linjer.

Maskinen kommer med 17 forskjellige lengder så den her passer til deg som har kort, langt eller smalt skjegg. Barberbladene på denne skjeggtrimmeren trenger ikke noe form for vedlikehold og er enkel å rengjøre.

Eneste grunnen til at denne ikke fikk vår 1.plass er på grunn av prisen. Denne koster omtrent 800,- kroner og vi mener at du fint kan klare deg med en skjeggtrimmer til rundt 500,- kroner. Men om du er litt unøyaktig og ikke så stødig så er virkelig denne skjeggtrimmeren å anbefale.

3. Skjeggtrimmer fra Remington

skjeggtrimmer-remington

Remington er sikkert et merke du kjenner i fra frisørstolen eller kanskje fra TV-reklame? De har også en skjeggtrimmer som er veldig billig og ikke minst holder god kvalitet.

Dette er en skjeggtrimmer som vi daglig har brukt i rundt 12 måneder. Den er helt upåklagelig på kvalitet i forhold til prisen. Dersom du kun ønsker maskinen og standard-pakken så koster ikke denne maskinen mer enn 400,- kroner. Vi har testet veldig mange andre maskiner i samme prisklassen og ingen kan måle seg.

 

 


Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!