Test av skjeggolje

Det finnes i dag et hav av forskjellige skjeggoljer og et spørsmål vi får veldig ofte er “Hvilken skjeggolje er best?”. Det er ingen fasit her og vi anbefaler at alle som er seriøse med sitt skjegg prøver litt forskjellige skjeggoljer. Nedenfor ser du vår test av 5 bestselgere som vi kan gå 100 % gode for.

DU FINNER ET VELDIG GODT UTVALG PÅ GENTS.NO SIN NETTBUTIKK. KLIKK HER FOR Å SE UTVALGET AV SKJEGGOLJE!

 

Nedenfor finner du 5 skjeggoljer som vi har testet selv og gjort en “lukttest” på 5 personer uten skjegg. Hvorfor? Fordi ingen vil være til sjenanse for andre.

Leven Rose parfymefri organisk skjeggolje

Dette er en skjeggolje som er i en helt egen klasse. Den gjør skjegget ditt mykere og hindrer kløe i skjegget. Den er blitt kåret til #1 av magasiner som GQ. Siden den er parfymefri så lukter den ingenting, men det opplevde vi ikke som noe minus. Dette er en skjeggolje som er laget for å gi deg et sunt og friskt skjegg.

Dette er en av “bestselgerne” på Amazon med over 4000 fornøyde kunder. Den koster kun rundt 120,- kroner som gjør at du kommer unna tollgrensen. I tillegg så kan du avtale en fast avtale for å få sendt en flaske automatisk til deg når du ønsker det. Du kan selvfølgelig også kjøpe den en gang. Klikk her for å bestille bestselgeren her hos Amazon!

Tea Tree Skjeggolje 

tea-tree-skjeggolje

Dette er en av våre klare favoritter. Den har en krisp lukt som varer lenge, faktisk en av de skjeggoljene som holder lukten best. Oljen er laget av Beardbrand, som er en av de ledende aktørene i verden på god olje.

Lukten kan beskrives som frisk luft, den er nesten vanskelig å beskrive. Den passer til alle typer mennesker. I vårt “lukte-panel” så fikk denne 10/10 av alle. Den ble beskrevet som frisk og forfriskende.

Vi brukte denne i en periode i 4 uker og skjegget holdt seg veldig godt. Det var god fuktighet i huden, lite eller ingen kløe.

Hvor får du kjøpt den? Vi vet at enkelte butikker har den i Norge. Vi anbefaler riktignok å benytte seg av Amazon her. Du får den til en billigere pris enn i Norge og på grunn av tollgrensa så blir det heller ingen MVA på den.

 

Everest Skjeggolje

Everest SkjeggoljeEverest skjeggolje er en fantastisk olje som vi plukket opp når vi var i USA for en stund siden. Den lukter skog og litt blomster. Akkurat slik en mann bør lukte. Dette er rett og slett en av de bedre oljene vi har luktet på.

Den er laget av NobleGrooming som holder til i USA. Den er laget for hånd og er det vi kaller en “premium” skjeggolje.

Den er laget av helt naturlige ingredienser, så du trenger ikke å bekymre deg for noe her. Vårt panel ga denne lukten 9/10. Når vi testet denne så må vi bare si at den hadde en utrolig effekt på kløe og irritasjon.

Vi har prøvd å finne denne skjeggoljen i norske nettbutikker og butikker men ikke funnet den. Heldigvis så er det kjempe lett å bestille denne fra Amazon.

Angry Norwegian Incognito

I Norge så finnes det flere produsenter av skjeggolje men Angry Norwegian er nok den mest kjente. Vi må nok erkjenne at vi liker best skjeggoljen med lukt. Angry Norwegian derimot er en nok nøytral skjeggolje men som tar vare på skjegget ditt og ikke minst huden din.

Vårt panel hadde veldig lite å si på den. Sammenligner man med mange av de andre skjeggoljene så er denne veldig anonym. Men av og til så ønsker man også å være anonym uten å lukte så mye.

Vi har hatt Angry Norwegian i bruk en god stund her til forskjellige anledninger. Den er virkelig god mot huden og ikke minst til skjegget.

Du får kjøpt denne skjeggoljen på Angry Norwegian sin nettside. Du finner den også på flere andre nettbutikker.

Bayolea Skjeggolje 

Bayolea skjeggoljeDette er en litt mer kostbar favoritt men som passer godt til deg som liker en allsidig olje som også kan brukes før barbering for en mykere og mer behagelig barbering. I tillegg så kan den brukes som en ordinær skjeggolje.

Dette er ikke en “hardcore” skjeggolje men en mer allsidig en. Hvis du er en som liker å variere mellom skjegg og ikke skjegg så er denne veldig smart. Da den kan brukes på huden før barbering også.

Vårt panel var faktisk helt i ekstase over denne oljen. Den luktet friskt, ikke for mye og heller ikke for lite. Vi har testet denne litt over tid og den er absolutt helt perfekt i bruk. Når vi dessverre ble nødt til å kutte skjegget ut en liten periode så var denne virkelig perfekt å ha med.

Du får kjøpt denne på Gents.no sin nettbutikk, den koster litt over 500,- kroner. Litt høy pris men samtidig så får du allsidighet og ikke minst komfort.

 

 

 

 


Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!