Inflasjon av ansiktshår kan gjøre deg mindre attraktiv

Vi har tidligere skrevet om jenter liker skjegg, det gjør de. En kyndig leser tok kontakt med oss og viste oss til en artikkel fra BBC. Den går dypt i historien til skjegg og knytter faktisk skjeggvekst til flere aspekter ved verden. Som f.eks at etter finanskrisen i 1920 så ble det populært med skjegg og en forsker mener at grunner til at skjegg er så populært, er nettopp fordi verden går igjennom tøffere tider.

I samme artikkel så kommer det frem at et panel med kvinner og menn fikk i oppgave å se hvilke skjegg de liker. Da viser det seg at jo mer «normalt» (mainstream) skjegget er, jo mindre blir skjegget likt. Dersom du derimot har en uvanlig bart eller skjeggvekst så er dette noe folk setter pris på. Så f.eks når veldig mange velger en helskjegg variant så er det faktisk inflasjon av denne typen skjegg. Det betyr at jo vanligere skjegg du har, jo mindre sjans har du på damene.

Dette er en god grunn til å faktisk legge sjelen sin i skjegget og finne en egen style som passer deg. Da kan det være greit å ha riktig utstyr som f.eks skjeggolje, skjeggtrimmer og skjeggbørste.

Skrevet i Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Siste kommentarer

    Når du skal bestille skjeggolje,skjeggkam, balsam så er Amazon billigst og har best utvalg. Les hvorfor her!Klikk her!